CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

aluat pentru pateuri


Timp de executie si complexitate: 1 ora
Ingrediente:
16 linguri faina

350 g. unt (margarina)

10 linguri apa

2 linguri otet

sare






Realizare :Toate ingredientele se amasteca se formeaza un aluat care din care se intinde o foaie , se pun gramajoare de compozitie de carne sau branza pe jumatate de foaie, se acopera cu cealalta jumatate si se taie cu paharul in jurul umpluturii .

Se aseaza in tava unsa , se unge cu ou batut si se dau la cuptor la foc potrivit timp de 15-20 min.

Se servesc calde


    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii

Yvonne Data postarii: 2015-12-10 01:42:56

F scurta descrierea pateurilotr.ptr.incepatori nu e usor de format pateuri aratoase.fiti mai explicita.